Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Podjetniški inkubator Kočevje

Podkategorije

01
mar
2021

Prijavi se v program #razvijpotencial2021

Prijavi svojo idejo
Prijavi se v program #razvijpotencial2021 Te zanima, kako za tvojo poslovno idejo pridobiti financiranje, kako se hkrati opremiti z uporabnim podjetniškim znanjem ter dobiti pomoč odličnih strokovnjakov, ki bodo pomagali pri razvoju tvojega poslovanja?

Podjetniški inkubator Kočevje ima do 28. 2. 2021 odprt 1. letošnji poziv, da se vključiš v aktivnosti SIO, kjer ti bodo na inkubatorju pomagali, da bo tvoja poslovna ideja postala uresničena na visoki ravni (seveda, če si pripravljen/a investirati svoj čas ter si želiš prejeti pomoč in usmeritve).
02
mar
2021

Mala akademija turizma: Fotografiranje nepremičnin in notranjih prostorov brez profesionalne foto opreme

02.03.2021 08:45 -12:00
Spletna delavnica
Mala akademija turizma: Fotografiranje nepremičnin in notranjih prostorov brez profesionalne foto opreme Vabljeni na praktično delavnico, kjer boste spoznali kako se pravilno lotiti fotografiranja nepremičnin in interiera, kako se postaviti, kaj vključiti na fotografijo, kako najlepše povedati zgodbo nepremičnine skozi fotografijo.
04
mar
2021

Mala akademija turizma: Oblikovanje turističnega produkta

04.03.2021 09:00 -12:00
Spletna delavnica
Mala akademija turizma: Oblikovanje turističnega produkta Delavnica je namenjena turističnim delavcem, ki pripravljajo parcialne in integralne turistične produkte ter oblikujejo turistične pakete. Priporočamo jo vsem individualnim ponudnikom, ki na svojem domu, v delavnici ali na drugih lokacijah sprejemajo individualne goste in skupine oziroma to načrtujejo.
11
mar
2021

Mala akademija turizma: Kako oddajati nepremičnino na Booking, Expedia in Tripadvisor

11.03.2021 12:00 -15:00
Spletna delavnica
Mala akademija turizma: Kako oddajati nepremičnino na Booking, Expedia in Tripadvisor Delavnica je namenjena vsem tistim, ki razmišljate o sobodajalstvu oziroma, da bi oddajali svojo nepremičnino na različnih platformah. Ključna pa je za vse tiste, ki že oddajate nepremičnino in si želite vsebinsko izpopolniti svoj oglas na najbolj priljubljenih spletnih portalih ter si s tem zagovotivi povečan obisk. Naučiti se kako prodati svojo turistično ponudbo in pritegniti goste, ki si ogledujejo vaše oglase na internetu.