Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Usposabljanje za uporabo HACCP sistema (8 ur)

Usposabljanje za uporabo sistema HACCP je primerno za vse, ki se pri svojem vsakodnevnem delu srečujejo z izvajanjem zahtev in postopkov sistema HACCP. Smernice dobre higienske prakse morajo obvladati zaposleni v trgovskih podjetjih z živili, zaposleni v prehrambni predelovalni industriji, zaposleni v šolskih in drugih kuhinjah ter zaposleni v gostinskih lokalih. 

Svoje strokovno znanje o uporabi sistema HACCP boste izpopolnili na dvodnevnem Usposabljanju za uporabo HACCP sistema v obsegu 8 andragoških ur, ki bo potekalo 1. 7. 2020 in 2. 7. 2020 v prostorih Ljudske univerze Kočevje, TZO 30, Kočevje.

Vsebina usposabljanja: zakonodaja na področju higiene živil (alergeni, akrilamid, transmaščobne kisline, osnove mikrobiologije, okužbe in zastrupitve s hrano, ukrepi za preprečevanje okužb in zastrupitev s hrano, alergije/intolerance in nudenje prilagojenih obrokov, stanja, pri katerih morajo zaposleni v živilski dejavnosti opraviti pregled po pravilniku o zdravstvenih zahtevah za osebe, ki pri delu v proizvodnji in prometu z živili prihajajo v stik z živili, prerekvizitni programi: infrastruktura obrata, voda, odpadki, oprema, navzkrižna kontaminacija, sledljivost, čiščenje, DDD, osebna higiena, usposabljanje, osnove HACCP sistema pri delu z živili, prednosti in koristi  HACCP sistema, splošni in higiensko tehnični pogoji, ki jih morajo izpolnjevati obrati živilske dejavnosti, nadzor. Po zaključenem usposabljanju udeleženci opravljajo zaključno preverjanje znanja in pridobijo potrdilo o zaključenem usposabljanju.

Ob prijavi je potrebno nakazilo na TRR Podjetniškega inkubatorja Kočevje:
SI 56 012486000000434 z obvezno navedbo namena: Tečaj HACCP - (ime in priimek osebe, ki se bo tečaja udeležila) najkasneje do dneva pred pričetkom tečaja, do 30. 6. 2020.

Ob prijavi boste po elektronski pošti prejeli PDF dokument s podatki za plačilo. Po opravljenem plačilu prosim pošljite obvestilo, da ste poravnali strošek usposabljanja, na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

V kolikor je napotovalec in plačnik usposabljanja pravna oseba (delodajalec), ponujamo 10% popust ob udeležbi 3 in več udeležencev v usposabljanje.

O predavateljici: Anja Palman je inšpektorica za hrano na Upravi RS za varno hrano veterinarstvo in varstvo rastlin. Njeno delo obsega nudenje strokovne pomoči strankam in inšpektorjem glede zahtev živilske zakonodaje iz področja gostinstva in ostalih obratov javne prehrane (šole, vrtci, bolnišnice…), organizacijo in izvedbo izobraževanj/sestankov za inšpektorje ter pripravljanje navodil za inšpektorje za področje javne prehrane, goljufij z živili in internetne prodaje živil. Vključena je tudi v evropsko delovno skupino za potvorbe z živili, ki jih sklicuje Evropska Komisija.  

Dodatne informacije: Sofija Šabić, 01 8938 270 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Informacije o dogodku

Datum dogodka sre, 01. 07. 2020 - 17:00
Datum zaključka čet, 02. 07. 2020 - 20:15
Max. udeležencev 15
Prijavljenih 2
Prosta mesta 13
Cena za posameznika 88,00 EUR z DDV
Lokacija Ljudska univerza Kočevje
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.