Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Študijski krožek: Komunikacija in medosebni odnosi

Vabljeni na študijski krožek Komunikacija in medosebni odnosi, ki ga bo vodila mentorica Majda Valda. Krožek bo potekal od septembra do konca oktobra vsak torek od 10.00-12.00. Udeležba je brezplačna.
Vsebina krožka bo zajemala področje komuniciranja in širjenja komunikacijske kulture v lokalnem okolju s poudarkom na medosebnih odnosih. Glavno vodilo oziroma gradivo krožka bo mentoričin prvenec z naslovom Vrtenje po krogu ogledala. Na predavanjih se bomo opirali na različna izhodišča knjige, kot so:
  • zavedanje, da naša notranja prepričanja in način razmišljanja vplivajo na to, kako dojemamo svet okoli sebe;
  • razumevanje, da ste vi tisti, ki ustvarjate svojo resničnost;
  • spoznavanje metod in strategij za spreminjanje notranjih prepričanj in negativnih vzorcev.
Več o knjigi in avtorici: Majda Valda, magistrica za medkulturne odnose in izjemna inspiratorka za izboljšanje kakovosti življenja, nas vodi skozi niz konceptov in strategij, ki omogočajo ustvarjanje bolj osrečujoče in smiselne resničnosti. Knjiga nas spretno vodi skozi korake življenjskega in intelektualnega razvoja, ki nas usmerjajo k preboju v kakovostnejše življenje. Majda Valda nam ponuja vpoglede in praktične metode za spreminjanje našega življenja – od okrepljenja identitete in dviga samozavesti do razvijanja vztrajnosti ter uresničevanja sanj. Skozi branje bomo odkrili, da je svet kot ogledalo, ki odraža naš odnos do njega, ter kako lahko preko svoje drže oblikujemo lastno resničnost.“Vrtenje po krogu ogledala” ni le knjiga, temveč tudi orodje za raziskovanje sebe in razvoj notranje svobode. V ospredju je zgodba o Majdi, prvorojenki ustvarjalnih staršev, ki že od otroštva izžareva svojo edinstvenost skozi komunikacijo in osebno urejenost. Njen odnos do mode in lepote simbolizira njeno pripravljenost za soočanje s spremembami, ki jih prinaša življenje.
Vljudno vabljeni! Dodatne informacije: Tajništvo Ljudske univerze Kočevje 041 708 483, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Informacije o dogodku

Datum dogodka 19.09.2023
Datum zaključka 31.10.2023
Prijavljenih 5
Cena za posameznika Brezplačno
Lokacija Ljudska univerza Kočevje
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.