Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Rizična spletna vedenja mladih in družinska e-pravila

Predavanje je namenjeno vsem staršem osnovnošolskih otrok. Rizična spletna vedenja mladih so danes zelo izpostavljena. V sklopu webinarja bodo starši pridobili koristne in praktične nasvete, kako prepoznati rizična spletna vedenja svojih otrok in kako prepoznati simptome odvisnosti? Skozi predavanje predavateljica posredno vključuje tudi vpliv uravnoteženih koristnih in zabavnih on line vsebin na karierne priložnosti mladih. Spoznali boste pojme, ko so spletno nasilje, nadlegovanje, seksting, prekomerno selfanje in podobno. Priporočilo vsem staršem je, da se aktivno vključujejo v otrokove aktivnosti in vzdržujejo odprto komunikacijo o vseh doživetjih, tako on-line kot off-line. Predavanje bo potekalo v obliki webinarja, ob koncu predavanj bo možnost odprte pisne komunikacije s predavateljico.
 
Predavateljica: Franja Gros, niv. dipl. psihologinja, strokovna delavka, svetovalka Centra za pomoč ob različnih tveganih spletnih vedenjih, Logout. Dolgoletne izkušnje na področju duševnega zdravja, odvisnosti, antisocialnega vedenja in kompleksnih potreb v tujini. Izkušnje z individualnimi svetovanji in psihosocialno pomočjo in vodenjem. Dodatno se je izobraževala v Londonu.

Dodatne informacije: Maja Rupnik, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., 01 893 82 73

VseckamESSMDDSTPIK

Informacije o dogodku

Datum dogodka čet, 22. 10. 2020 - 17:00
Datum zaključka čet, 22. 10. 2020 - 18:30
Max. udeležencev 100
Prijavljenih 23
Prosta mesta 77
Cena za posameznika Brezplačen webinar
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.