Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Računalniška delavnica Pasti na spletu

Vabljeni na računalniško delavnico Pasti na spletu, ki jo bo vodil mentor Jože Zidar. Delavnica bo potekala 21. septembra od 10.00-11.30 v računalniški učilnici na Ljudski univerzi Kočevje. Delavnico organiziramo v sklopu nacionalnega dogodka Dnevi svetovanja za znanje 2023. Udeležba je brezplačna.

Vsebina delavnice se bo nanašala na zanke in pasti spleta, s katerimi se je zagotovo soočil že vsak izmed nas. Odgovarjali bomo na vprašanja, kako prepoznati lažne oglase in lažne spletne strani, kdaj in komu zaupati osebne informacije na spletu, kako ukrepati ob poskusih spletnih goljufij in kaj naše aktivnosti na družbenih omrežjih omogočajo spletnim ponudnikom. Ne bomo pozabili tudi na »strica« Google-a, pri čemer se bomo vprašali, ali ta morda ve preveč o nas.

Delavnica Pasti na spletu poteka v okviru vseslovenskega dogodka Dnevi svetovanja za znanje (20.–22. september 2023) pod okriljem Andragoškega centra Slovenije, kjer različna svetovalna središča po celi Sloveniji konec septembra ponujajo promocijske in strokovne dogodke, s katerimi želijo ljudem še bolj približati dejavnost svetovanja v izobraževanju odraslih.

Več o mentorju: Jože Zidar je izkušen mentor, ki ima večletne izkušnje z izvedbo tečajev računalništva in IKT vsebin v izobraževanju odraslih. Z Ljudsko univerzo Kočevje je sodeloval v več programih, kjer je izvedel številne tečaje računalništva. Tečaje računalništva vodi prav tako za zaključene skupine v podjetjih. Tečaje izvaja na osnovni, nadaljevalni kot na mojstrski ravni.

Vljudno vabljeni!

Dodatne informacije: Sonja Hribar, 041 708 483, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

Informacije o dogodku

Datum dogodka čet, 21. 09. 2023 - 10:00
Datum zaključka čet, 21. 09. 2023 - 11:30
Prijavljenih 11
Cena za posameznika Brezplačno
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.