Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Najpogostejše napake pri pripravi vloge za zaposlitev

Udeleženci bodo pridobili znanja s področja priprave učinkovitega motivacijskega pisma in življenjepisa. Usmerjeni bodo glede splošnih napotkov in nasvetov pri pisanju svoje predstavitve in bili seznanjeni z izrazi, ki jih pri sestavi spremnega pisma in življenjepisa, ne uporabljamo.

Seznanili se bodo z novostmi priprave Europass življenjepisa in spremnega pisma v novem urejevalniku. Udeleženci bodo prav tako dobili napotke, kako ustvariti kreativen življenjepis, pozabili pa ne bomo tudi na priporočila, kako se predstaviti na družbenih omrežjih, ki so prav tako pod budnim očesom našega potencialnega delodajalca.    

Predavateljica: Urša Brinovec je 5 let zaposlena na Ljudski univerzi Kočevje, kjer je delovala kot koordinatorica več nacionalnih in mednarodnih projektov s področja ranljivih ciljnih skupin. Zadnje leto deluje kot strokovna sodelavka v Središču za samostojno učenje ter Svetovalnem središču Pokolpje in vodi program osnovne šole za odrasle. Na področju vseživljenjske karierne orientacije svetuje odraslim in mladim, ki načrtujejo svojo poklicno in izobraževalno pot. 

Dodatne informacije: Urša Brinovec, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

SSP LUK

Informacije o dogodku

Datum dogodka pon, 28. 09. 2020 - 16:30
Datum zaključka pon, 28. 09. 2020 - 18:00
Cena za posameznika Webinar prestavljen. O novem datumu vas obvestimo.
Lokacija Ljudska univerza Kočevje