Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Moja poklicna šifra je?

Namen delavnice je prepoznati posameznikova interesna področja za nadgradnjo in razvoj kariere. Udeleženci bodo ob podpori enostavnega interesnega vprašalnika Iskanje poklicne poti - SDS - R prepoznali prevladujoče interesno področje in pridobili svojo poklicno šifro. Le ta jim omogoča prepoznavanje kariernega okolja in poklicev, kjer bi najbolje delovali. Na osnovi prepoznavanja interesov udeleženci lažje opredelijo svoj poklicni cilj. Delavnica je namenjena brezposelnim, ki iščejo prve zaposlitve, zaposlenim, ki se odločajo za menjavo službe in mladim, ki se odločajo za izbiro poklica.

Predavateljica: Maja Rupnik je že 20 let zaposlena na Ljudski univerzi Kočevje kot organizatorka izobraževanja odraslih - svetovalka, zadnja leta predvsem kot karierna svetovalka v Svetovalnem središču Pokolpje in Kariernem centru za mlade. Je usposobljena karierna svetovalka, ki odraslim in mladim pomaga pri usmerjanju na karierni poti, pri prepoznavanju močnih lastnosti in prednostnih kompetenc. Pri oblikovanju dobrega vtisa izhaja iz večletne prakse vodje. Njeno vodilo pri tem je, da je vsak človek diamant, ki ga lahko vedno brusimo.

Dodatne informacije: Maja Rupnik, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., (01) 89 38 273

Informacije o dogodku

Datum dogodka čet, 23. 09. 2021 - 09:00
Max. udeležencev 15
Prijavljenih 5
Prosta mesta 10
Cena za posameznika Udeležba je brezplačna
Lokacija Ljudska univerza Kočevje
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.