Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Kako narediti dober vtis na bodočega šefa v prvih minutah

V sklopu Festivala Za TE pripravljamo delavnico za vse, ki potrebujete kratke in uporabne nasvete na kratkih razgovorih pri bodočih delodajalcih! Prvi vtis? Pri zaposlovanju in vodenju svoje kariere je ključen prvi vtis, ki ga posameznik ustvari ob zaposlovanju ali na delovnem mestu. Je ključnega pomena pri odpiranju nadaljnjih korakov v karieri. Z delavnico bodo udeleženci spoznali pomembne dejavnike, ki vplivajo na oblikovanje dobrega prvega vtisa v prvih minutah ob predstavitvi delodajalcu ali poslovnemu partnerju. Za oblikovanje dobrega prvega vtisa se je potrebno pripraviti. Šteje pa prvih nekaj minut!

Predavateljica: Maja Rupnik, zaposlena kot organizatorka izobraževanja odraslih na Ljudski univerzi Kočevje, z dolgoletnimi izkušnjami pri izvajanju projektnih aktivnosti za ranljive skupine, svetovalka v Svetovalnem središču Pokolpje z izkušnjami vodenja delavnic za razvoj kariere. Vodenje motivacijskih delavnic za zaposlene in brezposelne, za posebno etnično skupino Romov, z namenom spodbujanja razvoja osebnega in poklicnega razvoja, oblikovanja dobrega vtisa pri delodajalcih, svetovanja osebam pri pripravi dokumentov na zaposlitveni razgovor in pri aktivno vlogi posameznika v času zaposlitvenega razgovora...

Dodatne informacije o dogodku: Maja RupnikTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Informacije o dogodku

Datum dogodka čet, 26. 09. 2019 - 16:30
Datum zaključka čet, 26. 09. 2019 - 18:30
Max. udeležencev 15
Prijavljenih 4
Prosta mesta 11
Cena za posameznika Brezplačno
Lokacija Ljudska univerza Kočevje
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.