Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Beremo in pišemo slovensko

Delavnica poteka v sklopu Festivala Za TE in je namenjena staršem, ki slabo govorijo slovenski jezik. Delavnica je uvod v 50-urni brezplačni program UŽU Beremo in pišemo skupaj, katerega namen je razvijanje temeljnih spretnosti staršev v slovenskem jeziku, za pomoč otroku pri opismenjevanju in uspešno komunikacijo v šoli. Program zajema pestro vsebino delavnic v manjši skupinah, ki temeljijo na spodbujanju govornih, komunikacijskih in pisnih spretnosti staršev v slovenskem jeziku (pripovedovanje in branje zgodb, mini gledališke delavnice, pisma prijateljstva, spodbujanje bralnih spretnosti, ustvarjalnice in še veliko zabavnega). V program se vključijo starši otrok, ki slabo govorijo slovenski jezik. Program vodita usposobljeni mentorici z izkušnjami v izobraževanju odraslih, Melita Oražem in Maja Rupnik.

Maja Rupnik, zaposlena kot organizatorka izobraževanja odraslih na Ljudski univerzi Kočevje, z dolgoletnimi izkušnjami pri izvajanju projektnih aktivnosti za ranljive skupine, mentorica pri izvedbi programa za razvoj podeželja (UŽU Izzivi podeželja), svetovalka v Svetovalnem središču Pokolpje z izkušnjami vodenja motivacijskih delavnic za razvoj kariere.

Melita Oražem, zaposlena kot vodja OE Ljudska univerza Kočevje, z dolgoletnimi izkušnjami pri koordinaciji projektnih aktivnosti za različne skupine, mentorica pri izvedbi programa za razvoj podeželja (UŽU Izzivi podeželja), usposobljena svetovalka v Svetovalnem središču Pokolpje z izkušnjami na področju svetovalne dejavnosti v izobraževanju odraslih.

Dodatne informacije: Maja RupnikTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
 

Informacije o dogodku

Datum dogodka čet, 26. 09. 2019 - 10:00
Max. udeležencev 20
Prijavljenih 0
Prosta mesta 20
Cena za posameznika Brezplačno
Lokacija Ljudska univerza Kočevje
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.