Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Tynker programiranje - nadaljevalni tečaj ob sobotah dopoldne

Mladi programerji pravijo, da se po uspešno zaključenem osnovnem tečaju spodobi lotiti "težjih" stvari, zato za mladostnike stare med 9 in 14 let odpiramo nadaljevalni tečaj programiranja s platformo Tynker. S 4-tedenskim tečajem pričnemo v soboto, 26. novembra 2022 ob 9.30.

Skorajda ni otroka, ki ne bi maral igranja igric. Kaj pa, če lahko postane glavni junak v igrici, ki jo sam ustvaril? Tynker je platforma za zabavno interaktivno učenje osnov programiranja in spodbujanje domišljije otroka. Igralec izbere igrico, kjer potem programira glavnega junaka, da opravlja različne izzive. In ko pomislimo na programiranje igric z uporabo blokov, najprej pomislimo na Scratch, s čimer ste se nekateri učenci srečali že v osnovni šoli. A platforma Tynker tovrstno učenje prenese na še bolj zabaven in všečen nivo.

Ko otrok enkrat razume, kako programiranje deluje, se mu odprte nešteto možnosti, kaj vse zabavnega lahko ustvari. Po uspešno opravljenem 4-tedenskem osnovnem tečaju si želimo mladim ponuditi še stopničko naprednejše programiranje. 

Potek delavnic učenja osnov programiranja:

  • kratka ponovitem predhodno pridobljenega znanja
  • napredno programiranje 
  • delo na samostojnem projektu

Brezplačne delavnice osnovnega tečaja bodo potekale ob sobotah do 17. decembra 2022, in sicer od 9.30 do 12.00. Pogoj za udeležbo je opravljen osnovni tečaj programiranja s platformo Tynker ali izkazano osnovno znanje programiranja (npr. Scratch projekti ipd.). 

Dodatne informacije: Adem Ibrahimović, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. / 031 522 379


20211218 Tynker pasica

Informacije o dogodku

Datum dogodka sob, 26. 11. 2022 - 09:30
Datum zaključka sob, 17. 12. 2022 - 12:00
Max. udeležencev 13
Prijavljenih 7
Prosta mesta 6
Cena za posameznika Brezplačno
Lokacija Podjetniški inkubator Kočevje - cona LIK
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.