Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

(PRESTAVLJENO) Solidworks 3D - 12-urni osnovni tečaj konstruiranja izdelkov

Gre za prvi sklop izobraževanj za uporabo programa Solidworks 3D, ki velja za enega od najbolj uporabljanih 3D programov v industriji. Obljubljamo vam veliko praktičnih pristopov.

Na osnovnem tečaju boste spoznali uporabniški vmesnik programa SolidWorks 3D, ki je eden najbolj razširjenih v strojništvu. Skozi manj zahtevne projekte boste spoznali različne metode konstruiranja izdelkov v tem parametričnem programu.Tečaj pričnemo v ponedeljek, 30. marca 2020 ob 17h in obsega 4 delavnice po 3 ure.

Predavatelj: Slobodan Djordjević je univerzitetni dipl. inž. strojništva z 10 let izkušnjami na področju konstrukterstva, ki zajema znanje snovanja, konstruiranja, oblikovanja in modeliranja. Izkušen v organskih in anorganskih programih, s katerimi podaja tehnične rešitve. Poleg inženiringa renderira fotografije in animacije za komercialne in kulturne namene.
Na tečajih bo prikazal razne tehnične probleme in dal podarek razumevanju logike vseh modelirnikov.

Izobraževanje na tečaju za prijavljene udeležence ni plačljivo. V primeru, da se prijavljeni ne udeleži vsaj 80% (ali 75% pri delavnicah, ki potekajo samo 4x), se mu zaračunajo administrativni stroški za izvedbo izobraževanja v višini 40 EUR.

Dodatne informacije: Adem Ibrahimovič, 031 522 379 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Logotip PIK Pokolpje

Informacije o dogodku

Datum dogodka pon, 30. 03. 2020 - 17:00
Datum zaključka 20.04.2020
Max. udeležencev 8
Prijavljenih 7
Prosta mesta 1
Cena za posameznika Prestavljeno
Lokacija Podjetniški inkubator Kočevje
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.