Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Solidworks 3D - 12-urni nadaljevalni tečaj konstruiranja izdelkov

Na 12-urnem nadaljevalnem tečaju konstruiranja izdelkov boste spoznali uporabniški vmesnik programa SolidWorks 3D, ki je eden najbolj razširjenih v strojništvu. Skozi različne projekte boste spoznali številne metode konstruiranja izdelkov v tem parametričnem programu.Tečaj pričnemo v ponedeljek, 1. septembra 2020 ob 17h in obsega 4 delavnice po 3 ure.

Predavatelj: Slobodan Djordjević je univerzitetni dipl. inž. strojništva z 10 let izkušnjami na področju konstrukterstva, ki zajema znanje snovanja, konstruiranja, oblikovanja in modeliranja. Izkušen v organskih in anorganskih programih, s katerimi podaja tehnične rešitve. Poleg inženiringa renderira fotografije in animacije za komercialne in kulturne namene.
Na tečajih bo prikazal razne tehnične probleme in dal podarek razumevanju logike vseh modelirnikov.

Izobraževanje na tečaju za prijavljene udeležence ni plačljivo. V primeru, da se prijavljeni ne udeleži vsaj 80% (ali 75% pri delavnicah, ki potekajo samo 4x), se mu zaračunajo administrativni stroški za izvedbo izobraževanja v višini 40 EUR.

Dodatne informacije: Adem IbrahimovičTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.Logotip PIK Pokolpje

Informacije o dogodku

Datum dogodka pon, 21. 09. 2020 - 17:00
Datum zaključka 21.09.2020
Max. udeležencev 8
Prijavljenih 6
Prosta mesta 2
Cena za posameznika Brezplačno
Lokacija Podjetniški inkubator Kočevje
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.