Podjetniški inkubator Kočevje

Podjetniški inkubator Kočevje pomaga podjetnikom in posameznikom z idejami pri razvoju poslovne ideje, prototipiranju, lansiranju na trg in komercializaciji.

Pri tem sodelujejo izkušeni podjetniški svetovalci na inkubatorju in mreža zunanjih mentorjev ter strokovnjakov, s čimer zagotovijo, da lahko pomagajo še tako specifičnem izzivu, ki ga ima podjetnik. Inkubator ponuja tudi storitev prototipiranja iz lesa in izobraževanja za delo s 3D tehnologijami.

Podjetniški inkubator Kočevje je odprt tako za lokalne kot druge podjetnike. V kolikor vam ne bi znali pomagati, vam bodo vsekakor našli strokovnjaka, ki vam bo znal.

Podjetniški inkubator Kočevje se je s prihodom japonske korporacije YASKAWA aktivno usmeril v spodbujanje temeljnih znanj robotike pri osnovnošolcih v regiji in to širi tudi na nacionalno raven.

Sam program izobraževanja za osnovnošolce izvajajo na dveh nivojih, za prvo triado (1.-3.r)  z roboti KUBO in za drugo triado (4.-6.r) z roboti Lego WeDo 2.0.

Izobraževanje učencev prve triade poteka z roboti KUBO neposredno s strani učiteljev na šoli. Podjetniški inkubator Kočevje z lasno ekipo izobražuje učitelje prve triade za samostojno uvajanje osnov robotike znotraj rednega pouka.

Podjetniški inkubator Kočevje išče nove sodelavce na področju digitalnega marketinga, poučevanja robotike in IoT ter sodelavce na področju uporabe in poučevanja multimedijskih/digitalnih tehnologij.

Podjetniški inkubator Kočevje

Trata XIV 6a
1330 Kočevje

Podjetniško svetovanje, prototipni center, izobraževanja o sodobnih tehnologijah in robotiki


Delovna mesta Podjetniški inkubator Kočevje