Kolektor Sikom d.o.o.

OPOMBA: Seznam delovnih mest podjetja bo objavljen v prihodnjih dneh

Kolektor Sikom je največje proizvodno podjetje koncerna Kolektor in vodilni proizvajalec komutatorjev na svetu. Koncern Kolektor je multinacionalka s sedežem v Sloveniji in široko razvejano mrežo podjetij in podružnic v Evropi, Ameriki in Aziji, ki deluje na področju visoko specializirane industrijske proizvodnje. Kot eden od vodilnih igralcev v globalnih nišah komponent in sistemov za avtomobilsko industrijo, elektroenergetike ter inženiringa in tehnoloških sistemov se želijo v dobi digitalne industrijske revolucije uveljaviti tudi kot vodilni globalni ponudnik rešitev za pametne tovarne. Priložnost za hitro rast, tudi v sodelovanju s startupi, pa vidijo predvsem na področju industrijskega IoT – IIoT.

Vizija podjetja

je z inovativnimi razvojno tehnološkimi rešitvami ter visoko kakovostjo izdelkov še naprej krepiti status razvojnega dobavitelja na osnovnem komutatorskem programu ter ohranjali obstoječ nivo donosnosti.
Investirali bodo v program pogonov ter induktivnih komponent. S prenosom dobrih praks in širitvijo odličnosti poslovnih procesov bodo na novih programih postavili temelje za nadaljnjo rast podjetja.

Proizvodni program/storitve

Izdelujejo komutatorje za avtomobilsko industrijo, ročna orodja in hišne aplikacije. V avtomobilski industriji se njihovi komutatorji uporabljajo za črpalke za gorivo, zaganjače motorjev, ventilatorje, brisalnce, za nastavitve sedežev, ABS zavore ... Izven avtomobilske industrije se jih uporablja za visokotlačne čistilce, vrtne kosilnice, kuhinjske pripomočke ...

Kolektor Sikom d.o.o.

Trata XIV 8
SI-1330 Kočevje

www.kolektor.si

Razvoj in proizvodnja komutatorjev za elektormotorje