ITAS-CAS d.o.o.

ITAS-CAS d.o.o. je srednje veliko podjetje specializirano za proizvodnjo transportnih sredstev, ki je obdržalo dolgoletno tradicijo tradicijo izdelovanja izdelkov za transportne namene, točneje avtomešalcev, ki veljajo za ene najboljših v Evropi.

Praktično vsa proizvodnja gre v izvoz, preko nemškega partnerja izvažamo v severne, srednje in zahodne evropske države, severno in južno Afriko, Azijo, na Bližnji vzhod, preko partnerja v Združenih arabskih emiratih na Srednji vzhod, samostojno pa prodajamo na domačem trgu, v vzhodnoevropske države in Balkan.

Podjetje ima trenutno 115 zaposlenih, poleg tega pa omogoča skozi kooperantsko mrežo razvoj kar nekaj manjšim podjetjem na Kočevskem.

Proizvodni program / storitve

Glavni proizvod družbe je mešalec za prevoz betona. Proizvod se večinoma nadgrajuje na kamionsko šasijo in se uporablja v gradbeništvu. Proizvodnja bobnov in nekaterih drugih specialnih delov poteka po naročilu in je posamična ali maloserijska, odvisno pač od velikosti posameznega naročila.

Poleg tega opravljajo tudi različne strojne storitve in cel spekter ostalih kovinskih konstrukcij po naročnikovih ali lastnih načrtih.

Vizija podjetja ITAS-CAS d.o.o.

V naslednjih desetih letih bomo s pomočjo stalnih izboljšav na področju inovativnosti in kakovosti našega proizvoda prevzeli vodilni položaj v panogi na tržiščih Evrope, Bližnjega in Srednjega Vzhoda ter Afrike.

Ključne vrednote, po katerih se ravnamo v podjetju ITAS-CAS d.o.o., so naslednje:
  • prilagodljivost (podjetja, proizvoda, zaposlenih),
  • inovativnost,
  • zanesljivost,
  • tradicija,
  • dolgoročna usmerjenost.

ITAS-CAS d.o.o.

Reška cesta 13C
1330 Kočevje

www.itas-cas.si

Proizvodnja transportnih sredstev