INOTHERM d.o.o.

Podjetje INOTHERM je hitro rastoče podjetje, specializirano za proizvodnjo aluminijastih vhodnih vrat za družinske in vrstne hiše ter poslovne objekte.

Od začetka do konca izdelamo prav vsaka vrata. Na več kot 30.000 m2 sodobnih proizvodnih prostorov obvladujemo vse delovne procese, kar nam dovoljuje stalen nadzor kakovosti in doseganje najvišjih standardov. Vsaka izdelana vrata so unikat, izdelan po željah naročnika.

Danes spada INOTHERM med vodilne evropske blagovne znamke na področju proizvodnje aluminijastih vhodnih vrat, z uporabo okolju prijaznih in kvalitetnih materialov, sodobne tehnologije, inovativnih rešitev ter natančnega dela, s čimer zagotavljamo visoko kakovost vrat in posledično večjo varnost in s tem boljšo kvaliteto bivanja tudi za najzahtevnejše kupce oziroma uporabnike.

Več kot 95% vseh prihodkov ustvari družba na najzahtevnejših tržiščih zahodne Evrope.

Skrb za zaposlene

Svojim zaposlenim nudimo zanimivo delo v domačem in mednarodnem okolju. Zagotavljamo odlično plačilo in pogoje za poklicni, poslovni in osebni razvoj. Skupaj gradimo kulturo medsebojnega zaupanja, sodelovanja, timskega dela, nenehnega učenja in izboljševanja.

Vabimo vas, da nas spoznate in se pridružite našemu kolektivu, ki šteje že več kot 290 zaposlenih.

INOTHERM d.o.o.

Prigorica 98
1331 Dolenja vas

Največji proizvajalec aluminijastih vhodnih vrat v Evropi


Delovna mesta INOTHERM d.o.o.