Griffing d.o.o.

Zgodba podjetja se začne leta 2010, ko se je podjetje ustanovilo z glavno dejavnostjo mehanska obdelava kovin. So družinsko podjetje. Podjetje je nastalo na podlagi več kot 30 let izkušenj ter s prenosom poslovanja iz ene generacije na drugo. Z že dobro osnovo pri ustanovitvi, so v kratkem času uspeli doseči še večjo rast in širitev poslovanja, tako da kolektiv danes šteje kar 40 zaposlenih. V teh letih so si ustvarili dobro ime ter prepoznavnost. Ves čas širijo poslovanje tudi na tuje trge in tako povečujejo prepoznavnost tudi na trgih EU, predvsem v Nemčiji in na Hrvaškem.

Vizija podjetja

je postati na domačem in evropskem trgu najbolj zanesljiv in kakovosten dobavitelj na področju mehanske obdelave kovin. V prihodnosti želijo ohraniti in okrepiti svojo prepoznavnost kot visoko kakovostni dobavitelj. S pomočjo strokovnega kadra želijo doseči še večjo prepoznavnost na evropskem trgu in tako doseči še večji delež novih strateških partnerjev.

Proizvodni program/storitve

Glavna dejavnost je CNC obdelava različnih materialov, predvsem nerjavnih jekel. Obdelujejo še preostala jekla, jekla v poboljšanem stanju, barvne kovine in inženirske plastike. So specializirani za proizvodnjo struženih in rezkanih kosov. Izvajajo tudi razvoj za potrebe strank. Prav tako v svojem proizvodnem programu obvladujejo tudi pasarstvo – razrez, varjenje, brušenje, poliranje, saj njihov program poleg struženih in rezkanih kovinskih izdelkov zajema tudi ročaje, kljuke in okrasne elemente iz nerjavečega jekla za potrebe tako zunanjih kot tudi notranjih vrat.

Griffing d.o.o.

Rakitnica 41
SI-1331 Dolenja vas

www.griffing.si

Mehanska obdelava kovin