GOOD4DOGS d.o.o.

Surova hrana za pse

Smo malo družinsko podjetje. Od nekdaj smo veliki ljubitelji psov in ti so ob nas praktično celo življenje. Nekaj let nazaj, sem pri pripravi hrane pomislil, zakaj nebi poskusili vso to surovo hrano pripravljati v večjih količinah in jo tudi ponuditi vsem ostalim lastnikom psov, ki že ali bi šele radi začeli svoje pse prehranjevati zdravo. Po nekaj dnevnem premisleku in brskanju po spletu, sem ugotovil, da na trgu ni ustrezne ponudbe že pripravljene surove hrane.

To dejstvo nas je še bolj prepričalo, da je odločitev pravilna in tako je nastalo družinsko podjetje Good4dogs d.o.o., ki ponuja odlično surovo hrano za pse. Naše izdelke lahko najdete v trgovinah Špar in Mr. Pet po celi Sloveniji, prodajamo pa tudi preko lastne spletne trgovine. Ljudje pa so nas lahko spoznali iz resničnostnega šova Štartaj Slovenija.

Vizija podjetja

Smo malo družinsko podjetje. Od nekdaj smo veliki ljubitelji psov in ti so ob nas praktično celo življenje. Zato želimo psom in tudi ostalim hišnim ljubljenčkom zagotoviti najbolj kakovostno prehrano s sestavinami iz lokalnega okolja.

GOOD4DOGS d.o.o.

Trata XIII / 2
SI-1330 Kočevje

Razvoj, proizvodnja in trženje surove hrane za pse


Delovna mesta GOOD4DOGS d.o.o.