Ne prezri novih objav delovnih mest
(naroči se na novice o sejmu)

prijavi - obišči - predstavi

Sestanki na Kariernem sejmu Kočevje 2021 so bili dogovorjeni in potrjeni vnaprej po sistemu 10-minutih srečanj. Od 4. novembra 2021 so objavljena delovna mesta, ki jih lokalna podjetja načrtujejo v bližnji prihodnosti. Na vas je, da dobro pregledate, kdo išče koga in ali ustrezate iskanim profilom zaposlitev. Ob prijavi na sestanek s podjetjem morate navesti tudi delovna mesta, za katera se zanimate. Nekaj dni pred sejmom boste prejeli dokončno potrditev terminov sestankov na podlagi vaše prijave. V Športno dvorano Kočevje pridete 15-20 minut pred napovedanim sestankom, kjer boste opravili registracijo.

Pomembno je, da se kot iskalec samozavestno in spoštljivo predstavite, hkrati pa spoznate, kaj podjetje v resnici išče. Ko odidete, morate za sabo pustiti predstavitev s kontaktnimi podatki (CV). Podjetja si bodo nanj zapisala prvi vtis, ki ste ga pustili na sejmu. In to je potem izhodišče za morebitni pravi kadrovski razgovor na sedežu podjetja. Na podlagi izkušenj preteklih treh sejmov smo spoznali, da udeleženci, ki ne pustijo na sestanku predstavitve, jih podjetja v večini primerov niti ne kontaktirajo nazaj.

Namen Kariernega sejma Kočevje ni izvesti celotnega kadrovskega razgovora, ampak vzpostaviti prvi stik in ponuditi možnost, da si v enem dnevu ustvarite prvi vtis, tako iskalci o zaposlovalcih kot tudi zaposlovalci o iskalcih.