Razvoj Kočevja bodo ustvarili zanesljivi ljudje

Zakaj karierni sejem prav v Kočevju

"Industrija tu zares cveti, razvija se, čez noč množi," je pred 13 leti cinično zapisal kantavtor Primož Turk v svoji skladbi Kočevje. Bi skoraj rekli, da je nekoliko pogledal v prihodnost.

Zadnja leta se na Kočevskem odvija veliko dobrih zgodb, kar daje močan zagon celotnemu mestu in širši regiji. Širitve podjetij Melamin, Intersocks, YASKAWA, Rotis, Kolektor, SiDG in drugih pomembno prispeva k preobrazbi življenja v teh južnih krajih Slovenije.

Prav širitve prinašajo nove priložnosti za nove zaposlitve. Po letu korona premora bomo 19. novembra že četrto leto povezali podjetja s posamezniki na Kariernem sejmu Kočevje.

Na 10-minutnih v naprej dogovorjenih sestankih se bodo posamezniki lahko predstavili podjetjem in vzpostavili prvi kontakt. Podjetja bodo predstavila, kakšna znanja in osebnostne lastnosti iščejo ter kaj vam lahko ponudijo. Tako ustvarjamo povezavo med ponudbo in povpraševanjem ter možnost za hitro nadaljnjo komunikacijo na poti do zaposlitve ali sodelovanja.

Karierni sejem Kočevje je priložnost za mlade, za brezposelne in za zaposlene, ki vsako leto izgubijo N ur zaradi dnevne migracije v Ljubljano.

In če nekako zaključimo s prvo kitico skladbe Primoža Turka: "če si Kočevc, se fajn obeta ti!"

Organizacijski partnerji

Kontakti

Podjetniški inkubator Kočevje
Trata XIV 6a, 1330 Kočevje
+386 (0)40 567 786
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.


Zavod za zaposlovanje RS
Urad za delo Kočevje
Ljubljanska cesta 25, 1330 Kočevje
01 893 96 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Ljudska univerza Kočevje
TZO 30, 1330 Kočevje
01 893 82 70
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.