Komercialist, tržnik - Festival lesa

Podjetje: Festival lesa z.o.o., so.p.

Kraj dela: Kočevje
Aktualno: 2022, 2023

Opis del in nalog:

Pričakujemo, da se bo zaposleni posvetil funkciji prodaje, sprva v Sloveniji, nato v Evropi in širše globalno. Predmet prodaje bo sprva igrača KONSTRUKTA, ki je skoraj pripravljena za vstop na trg. Kasneje se bodo temu izdelku pridružili izdelki iz lesa lokalnih predelovalcev lesa iz celotne kočevsko ribniške podregije. Drugo delovno mesto je trženje v vseh izvedbah - tako analogno kot digitalno za vse vrste javnosti.

Ponujamo:

Sprva zaposlitev preko projektov, na katere se prijavlja Festival lesa. Predvideno trajanje projektne zaposlitve bo od 12 do 18 mesecev, kar pa zavisi od konkretnega razpisa. V tem času je potrebno vzpostaviti prodajo in trženje, ki bo zagotovilo izvedbo poslovnega načrta in posredno obstoj delovnih mest vnaprej.

Pričakujemo:

Iščemo sodelavce, ki jih delo v prodaji in trženju zanima, ki so pripravljeni razvijati svoje kompetence in imajo pozitiven odnos do izdelkov iz lesa. Pričakujemo obvladovanje vsaj angleškega jezika. Iščemo sodelavce, ki bodo odgovorno in proaktivno opravljali zahtevano delo.