Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Kako oblikovati cene izdelkov?

Vas zanima, kako določiti pravo ceno za vaš izdelek? Klemen Praprotnik bo imel 10.septembra v Podjetniškem inkubatorju Kočevje predavanje, kjer vas bo seznanil o strukturah in sestavi cen, o načinu prodora na trg ter kanalih in segmentih prodaje. Spoznali boste različne modele distribucije in preko tega tudi pogodbe, razmerja in ostale zahtevane marže. Naučili se boste, kako poiskati pravega partnerja in model distribucije ter se dotaknili strategije pri razvoju novega trga v obliki katalogov, kolekcij, cenikov, oglaševanj,...

Klemen Praprotnik je izkušen vodja distribucije izdelkov široke porabe z dokazano zgodovino dela v internetni industriji. Je operater, usposobljen za trženje, pogajanja, prodajo, upravljanje odnosov s strankami (CRM) in upravljanje.

Logotipi SIO

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija SIO-Podjetniski-inkubator-Kocevje-2018-19 se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

Informacije o dogodku

Datum dogodka tor, 10. 09. 2019 - 12:00
Datum zaključka tor, 10. 09. 2019 - 15:00
Prijavljenih 14
Cena za posameznika Brezplačno
Lokacija Podjetniški inkubator Kočevje
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.