Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Javna naročila dobave živil za javne zavode

Izobraževanje z naslovom "Javna naročila dobave živil za javne zavode" je namenjeno vsem javnim zavodom, ki se v okviru svoje dejavnosti srečujejo z nabavo živil. V okviru dogodka bomo predstavili zakonodajni okvir naročanja živil in predstavili možnosti, ki jih imajo javni zavodi. Prikazali bomo pomembnost kratkih oskrbnih verig in lokalne samooskrbe ter kako to doseči. Obdelali bomo institute javnega naročanja in njihovo vlogo pri naročanju živil ter obdelali praktične primere. Poiskali bomo odgovore na vprašanja udeležencev, vse s ciljem zagotoviti najboljšo možno prehrano ob smotrni porabi javnih sredstev.

Predavatelj: Nejc Zemljak je uni. dipl. pravnik z opravljenim PDI, ki je po zaključenem študiju svoje izkušnje pridobival v Slovenski vojski, na Občini Kočevje in v javnem podjetju Komunala Kočevje, d.o.o.. Z javnim naročanjem se ukvarja zadnjih 8 let, svoje znanje pa je delil tudi preko člankov v Pravni praksi in kot predavatelj na Velikem kongresu javnega naročanja.

Dodatne informacije: Andrej Mladenovič, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Logotipi las skrajsan

Informacije o dogodku

Datum dogodka sre, 25. 09. 2019 - 14:30
Datum zaključka sre, 25. 09. 2019 - 16:30
Prijavljenih 6
Cena za posameznika Brezplačno
Lokacija Podjetniški inkubator Kočevje
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.