Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Predstavitev aktualnih razpisov za podjetja in priprava nanje

Na delavnici vam bomo predstavili priložnosti za pridobivanje nepovratnih in povratnih sredstev na različnih področjih. Spoznali boste primere dobre prakse ter uspešne prijave na razpise, hkrati pa vam bomo pomagali pri odločitvi, kateri razpis bi bil najbolj primeren za vas in vaše podjetje.

 
Delavnica je namenjena podjetnikom in bodočim podjetnikom, ki načrtujete:
  • realizirati svojo podjetniško idejo in za začetek poslovanja pridobiti finančna sredstva in zunanje eksperte,
  • premostiti financiranje projektov pod ugodnimi pogoji,
  • izvesti začetne investicije ali investicije v novo opremo / razširitev dejavnosti,
  • samozaposlitev in bi za to želeli prejeti nepovratna sredstva za prvo leto poslovanja.

Predaval bo Tomaž Lovšin, ki je  zadnjih osem let zaposlen na Razvojnem centru Kočevje Ribnica d.o.o., kot podjetniški svetovalec – vodja projektov. V tem času je pridobil številne izkušnje na različnih področjih, še posebej pri razvijanju podpornega okolja za spodbujanje podjetništva ter pripravi in izvajanju projektov. Med drugim je tudi pripravljalec poslovnih načrtov in investicijskih programov (izdelava poslovnih načrtov oz. investicijske dokumentacije za podjetja in Občine ob prijavi na razpise Slovenskega podjetniškega sklada, MGRT, MKGP, Garancijske sheme za Dolenjsko,…). Je ocenjevalec vlog oz. projektov po razpisih Slovenskega regionalno razvojnega sklada ter član različnih komisij pri ocenjevanju vlog oz. projektov s področja dodeljevanja kohezijskih EU sredstev ali sredstev iz proračuna Republike Slovenije.

Logotipi SIO
Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija SIO-Podjetniski-inkubator-Kocevje-2018-19 se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

Informacije o dogodku

Datum dogodka čet, 26. 09. 2019 - 10:00
Datum zaključka čet, 26. 09. 2019 - 11:30
Prijavljenih 2
Cena za posameznika Brezplačno
Lokacija Podjetniški inkubator Kočevje