Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Rhino 3D tečaj hitega modeliranja izdelkov

Oktobrski tečaj bo sestavljen iz treh delavnic. Tečaj bo potekat enkrat tedensko s pričetkom v sredo, 16. oktobra ob 17. uri. Po končanem sklopu delavnic boste samostojno modelirali 3D oblike in tudi pripravili datoteke za 3D tisk. Tudi tokrat vam želimo namesto klasičnega tečaja, kjer se učimo kontinuirano iz skripte, ponuditi moderen tečaj, ki temelji na tem, da boste na vsakem srečanju narisali en predmet od začetka do konca.

Predavatelj: Cveto Kuneševič je 3D kreator s petnajstletnimi izkušnjami v 3D modeliranju. Po osnovni izobrazbi arhitekt in prav skozi študij in delo v arhitekturnih birojih (Genius Loci, Omnia Arhing) je razvil strast do 3D modeliranja. Poleg arhitekture riše 3D modele tudi za industrijske oblikovalce, oblikovalce nakita, start-upe, botanike... Prav tako pomaga pri pripravi datotek za 3D print, CNC rezkanje ali laserski razrez.

Izobraževanje na tečaju za prijavljene udeležence ni plačljivo. V primeru, da se prijavljeni ne udeleži vsaj 80% (ali 75% pri delavnicah, ki potekajo samo 4x), se mu zaračunajo administrativni stroški za izvedbo izobraževanja v višini 40 EUR.

Dodatne informacije: Adem Ibrahimovič, 031 522 379 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Informacije o dogodku

Datum dogodka sre, 16. 10. 2019 - 17:00
Datum zaključka sre, 30. 10. 2019 - 20:00
Max. udeležencev 8
Prijavljenih 8
Prosta mesta 0
Cena za posameznika Brezplačno
Lokacija Podjetniški inkubator Kočevje
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.