Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Z dobro predstavitvijo do razgovora za delo

Želite s prijavo na delovno mesto kar se da pritegniti potencialnega delodajalca, vendar pri njeni pripravi znova in znova ponavljate tipične napake? Dobro načrtovanje in oblikovanje ponudbe za delo je bistvenega pomena na poti do želenega razgovora za delo. Udeleženci boste prejeli splošne napotke, kako najučinkoviteje pripraviti spremno pismo in življenjepis. Spoznali boste pasti in priporočila oblikovanja predstavitve, ki bo vaša vstopnica do želenega poklica.

Udeleženci bodo pridobili znanja s področja priprave učinkovitega motivacijskega pisma in življenjepisa. Usmerjeni bodo glede splošnih napotkov in nasvetov pri pisanju svoje predstavitve in bili seznanjeni z izrazi, ki jih pri sestavi spremnega pisma in življenjepisa, ne uporabljamo. Udeleženci bodo dobili napotke tudi, kako ustvariti kreativen življenjepis, pozabili pa ne bomo tudi na priporočila in pasti, kako se predstaviti na družbenih omrežjih, ki so prav tako pod budnim očesom našega potencialnega delodajalca.

Urša Brinovec je 5 let zaposlena na Ljudski univerzi Kočevje, kjer je delovala kot koordinatorica na nacionalnih in mednarodnih projektih s področja ranljivih ciljnih skupin. Zadnje leto deluje kot strokovna sodelavka v Središču za samostojno učenje ter Svetovalnem središču Pokolpje in vodi program osnovne šole za odrasle. Na področju vseživljenjske karierne orientacije svetuje odraslim in mladim, ki načrtujejo svojo poklicno in izobraževalno pot.

Dodatne informacije: Urša Brinovec, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Pasica

Informacije o dogodku

Datum dogodka čet, 28. 05. 2020 - 16:00
Datum zaključka čet, 28. 05. 2020 - 16:45
Prijavljenih 18
Cena za posameznika Brezplačno
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.