Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

dr. Sanela Banovič: Dobra komunikacija - ključ do uspeha

Dandanes se veliko govori o stresu in depresiji. Kar povezuje ti dve stanji, je občutek nemira, nesproščenosti in napetosti, ki nas lahko popeljejo vedno globlje, ter nas oddaljujejo od psihičnega in fizičnega zdravja. Psihološko zdravje je umetnost in mistika, pa tudi pomemben del zdrave strukture osebnosti. Dober odnos do sebe in drugih vpliva na naše življenje, še zlasti tudi na zdravje. Osebnostni in socialni potenciali so potrebni za vzdrževanje psihološkega zdravja in uspešno reševanje problemov. Priljubljena zdravnica in motivacijska govornica bo spregovorila o pomembnosti dobrega odnosa do sebe in do drugih, o tehnikah sproščanja in nam na edinstven način pojasnila zakaj je pomemben vsakodnevni psihološki orgazem.

Predavateljica: dr. Sanela Banović je diplomirala na Medicinski fakulteti v Sarajevu, od leta 2011 pa je zaposlena v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana na Kliničnem oddelku za gastroenterologijo. Redno se dodatno izobražuje in usposablja na področju psihologije in psihoterapije, med drugim je opravila večmesečne dopolnilne študije v ZDA, Nemčiji in Švici.

Od leta 1997 je sodelovala na več seminarjih, delavnicah, konferencah in festivalih - v Južnoafriški Republiki, Rusiji, Zimbabveju, Mehiki, ZDA, Estoniji, Finski, Franciji, Italiji, Avstriji, Luksemburgu, Nizozemski, Belgiji, Danski, Nemčiji, Švici, Romuniji, Egiptu, Turčiji, Bolgariji, Španiji, Madžarski in Norveški. Želi motivirati ljudi in njihovo domišljijo, da se dotaknejo endorfinov okrog nas.

Dodatne informacije: Sofija Šabić, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., 01 8938 270

Informacije o dogodku

Datum dogodka čet, 12. 09. 2019 - 18:00
Datum zaključka čet, 12. 09. 2019 - 20:00
Max. udeležencev 130
Prijavljenih 130
Prosta mesta 0
Cena za posameznika Brezplačno
Lokacija KCK Kulturni center Kočevje
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.