smartMELAMINE d.o.o.

Termini za kratke sestanke so zapolnjeni

Spoštovani. Termini za kratek sestanek s podjetjem smartMELAMINE na Kariernem sejmu Kočevje 2017 so polni. Hvala za razumevanje.

V kolikor bi želeli, da vašo predstavitev kljub temu posredujemo podjetju smartMELAMINE d.o.o. za razgovor ob drugi priložnosti, nam to prosim sporočite na prijavnici v opombah.

OPOMBA: Seznam delovnih mest podjetja smartMELAMINE d.o.o. bo predvidoma še dopolnjen v prihodnjih dneh

Podjetje smartMELAMINE d.o.o. bo skupaj z nemškim partnerjem OMPG mbH zagnalo proizvodnjo netkanih flisov na bazi melamina z izjemnimi karakteristikami. Uporabljali se bodo v avtomobilski, letalski in železniški industriji, pri filtraciji vročih plinov ter kot polnilo specialnih profesionalnih oblačil. Poleg negorljivih lastnosti material ponuja tudi izjemno toplotno in akustično izolativnost.

Vizija podjetja

Ker gre za unikaten proizvod, ga bodo prodajali nišno in po višji ceni od obstoječih materialov, njihovi trgi pa bodo s področja celotne mobilne industrije, saj se lahko melaminski flisi uporabljajo kot izolacije v stenah, vratih in kabinah tako v avtomobilski, letalski kot železniški industriji, uporabljajo se lahko tudi kot polnila v bundah in jaknah ter pri izdelavi specialnih profesionalnih oblačil, kot denimo za delavce v jeklarnah in gasilce.

Proizvodni program/storitve

Proizvodnja melaminskih flisov, ki so svetovna novost.

smartMELAMINE d.o.o.

Tomšičeva cesta 9
SI-1330 Kočevje

www.smartmelamine.com

Proizvodnja melaminskih flisov


Delovna mesta smartMELAMINE d.o.o.