Ne prezri novih objav delovnih mest
(naroči se na novice o sejmu)

prijavi - obišči - predstavi

Sestanki na Kariernem sejmu Kočevje 2017 bodo dogovorjeni in potrjeni v naprej po sistemu 10-minutih srečanj. Podjetja so in bodo še naprej objavljala delovna mesta, ki jih načrtujejo v bližnji prihodnosti. Na vas je, da dobro pregledate, kdo išče koga in ali ustrezate iskanim profilom zaposlitev. Nekaj dni pred sejmom boste prejeli dokončno potrditev terminov sestankov na podlagi vaše prijave. V Športno dvorano Kočevje pridete 15-20 minut pred napovedanim sestankom, kjer boste opravili registracijo.

Pomembno je, da se kot iskalec samozavestno in spoštljivo predstavite, hkrati pa spoznate, kaj podjetje v resnici išče. Ko odidete, morate za sabo pustiti predstavitev s kontaktnimi podatki. Podjetja si bodo nanj zapisala prvi vtis, ki ste ga pustili na sejmu. In to je potem izhodišče za morebitni pravi kadrovski razgovor.

Namen Kariernega sejma Kočevje ni izvesti kadrovskega razgovora, ampak vzpostaviti prvi stik in ponuditi možnost, da si v enem dnevu ustvarite prvi vtis, tako iskalci o zaposlovalcih kot tudi zaposlovalci o iskalcih.

3. novembra 2017 se bo odprl prijavni obrazec. Po zbranih prijavah bomo še enkrat preverili, za katera delovna mesta se zanimate, nato pa s podjetji uskladili, s koliko in za katere zaposlitve bi se želeli dogovoriti za sestanek na sejmu. Število sestankov, ki jih lahko podjetje izvede, je zaradi časovnega okvira enega dne, omejeno. Zato se lahko tudi zgodi, da kakšnega od želenih sestankov ne boste dobili potrjenega. A poskušali bomo zagotoviti, da bo to bolj izjema.